Dalam perjalanan kembali ke tempat asal..

16 October 2014

Kursus Kecantikan Termurah

Assalamualaikum.

Dah bersiri2 cerita tentang DAO... Saya masuk bab kursus pulak ye anak2.
Kami di Akademi Kecantikan Laara memang banyak anjurkan kursus.

Kursus apa?

Kursus Kecantikan!

Apa?


Kursus Kecantikan!!!

Apa??

Kursus Kecantikan nakkkkk.. :D Kursus kami meliputi teori dan bengkel. Saya sendiri yang mengajar untuk bengkel2 ini.


Antara yang kami sediakan.

1. Kursus Belajar Buat Produk Kecantikan
2. Bagaimana Ingin Jadi Usahawan Kecantikan
3. Bagaimana Mahu Buat Pemasaran Berkesan
4. Bagaimana Nak Buka Spa Dengan Modal Rendah
5. Bagaimana Nak Jenamakan Produk Sendiri
6. DLL


Kami menerima pelajar lelaki dan wanita dari usia 16 tahun hingga 65 tahun. Belajar buat sabun, belajar buat lips balm dll. 


Pelajar kami ada yang sudah mempunyai produk kecantikan sendiri. Mereka datang untuk lebih mengenali bahan produk mereka dan juga teknik pemasaran dan penjenamaan yang betul. Ada juga yang masih baru dalam industri kecantikan, dan kami memberi ilmu untuk mereka bagaimana mahu bermula. 


Mengenali bahan adalah penting. Bagaimana mahu menghasilkan produk berkualiti dan selamat. Kami di Akademi Kecantikan Laara mengajar lebih dari 10 produk. Misi kami untuk melahirkan usahawan kecantikan yang hebat.


Peserta khusyuk mendengar. Kami menggalakkan mereka yang berminda positif untuk hadir ke kelas kami. InsyaAllah, ilmu yang diberikan senang melekat. Jika hadir semata2 untuk mencari salah dan masalah, kami tidak mengalu2kan kehadiran anda. Kami sangat mementingkan kualiti peserta yang hadir dari segi attitude kerana kita bukan sahaja belajar di dalam kelas, tetapi menambah networking. Ingat tu!


Ilmu yang diberikan tidak akan luput dek zaman. Buat dan fokus.


Daftar lah dengan Akademi Kecantikan Laara InsyaAllah, tak rugi. Hadir ke seminar dan bengkel kami dengan misi mahu majukan diri.


Pelajar di AKL, semangat dan diri yang positif menghasilkan rangkaian networking yang positif. Kini, mereka sudah menjadi rakan. Sangat hebat!!


Ada pengasas produk kecantikan, ada pemilik salon dan spa.. mereka sangat hebat! Belajar selagi masih bernafas. Di Akademi Kecantikan Laara, kita akan berjumpa ramai rakan yang berminat dengan dunia kecantikan. Rugi tau tak datang.. :)


Kami mengadakan sesi kelas unformal. Lebih santai dan mudah ilmu meresap. Pelajar juga lebih santai untuk bertanya dan mencuba. :) Peace sikittttt...!



Berminat nak belajar dengan kami? Buka FB anda. Cari Page kami " LAARA"
Taip sahaja. Berbagai bengkel ditawarkan. Atau boleh ke FB saya sendiri, Feirouz Azalia. 


:)

No comments:

Post a Comment

Kalau suka entri ni, berilah komen sikit. hehehe...