Dalam perjalanan kembali ke tempat asal..

20 October 2011

Badan Dah Naik

Beberapa hari tidak dapat mengunjungi blog sendiri untuk post entry terbaru. Ini semua gara-gara demam yang dihiasi selsema dan batuk-batuk mengada-ngada ini.

Hehehe.. Sangat-sangat manja bunyi batukku. Sekarang kesihatan hampir pulih dan Alhamdulillah!

Walaupun kurang sihat, badan saya agak naik kebelakangan ini. Hampir 3 kg bertambah menjadikan berat sekarang 52.7kg. BERAT TU!! Sebelum ini tidak pernah lebih dari 50kg. 

Fikiran teringatkan 4SHAPE, produk Laara Beauty. Untuk turunkan berat badan. Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. untuk yang ingin ada 'anak patung hidup' di dalam rumahtangga..ehem!! seperti saya... tak perlulah minum 4SHAPE. Dulu...4SHAPE dikenali dengan nama Laara Slimming Collagen. Ramai lah pelanggan berpuashati dengan produk ini. Terutama berkaitan harga. TAK MAHAL!!..

INI GAMBAR 4SHAPE, PRODUK UTK MENURUNKAN BERAT BADAN, MEMBERI TENAGA DAN MENCANTIKKAN KULIT.


Ermm.. sekarang ni, nampaknya memang tak boleh lagi menguruskan badan.. Hehehehe.. Tetapi saya mula mengawal pemakanan.. Ermmmm..tak sanggup nak melihat badan menjadi montel..biarpun masih comel.. Hehehe..


No comments:

Post a Comment

Kalau suka entri ni, berilah komen sikit. hehehe...